## Software, Robotics & AI



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00	Lunch Break	Campus Tour	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	New York Excursion	Intro to Robotics: Components & Software Integration 60 minutes Break	Intro to AI: Machine Learning Basics 60 minutes Break	9:00	Sports	Guest Speaker	Sports	Guided Cultural	Cubina	Exhibition Day Students will		
10:00						Controlling Robotics Systems: Movement & Interaction 60 minutes	Training Al Models 60 minutes	Study Support			Exploration	Subject Practical Workshop	present what they have learned at a simulated			
11:00						Break Robotics Projects: Bringing Robots	Break Al in Action: Tackling Real-world Problems 60 minutes	11:00	Brunch		Study Support	Study Support		exhibition event.		
12:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		to Life 60 minutes		12:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Student Departure	
13:00			Planning & Designing Software 60 minutes	Programming Foundations 60 minutes		Lunch Break	Lunch Break	13:00	Guided Cultural Exploration	Project: Developing Al-based Decision Making for Navigation Systems 60 minutes	Project: Integrating AI and Robotics 60 minutes	Ethical & Security Considerations 60 minutes	Challenge Day Use the new skills and knowledge gained on this full day subject challenge.  Break Exhibition Day Preparation	Guided Cultural Exploration Graduation Preparation		
14:00		Break Exploring Data Structures 60 minutes	Break Implementing & Debugging 60 minutes	Break Programming Paradigms 60 minutes		Olympics in the Park	Guided Cultural Exploration	14:00		Combining Robotics & Al 60 minutes	Break Ethical Dilemmas in Robotics 60 minutes	Break Exploring Career Pathways 60 minutes				
15:00	1	Break	Break	Break				15:00		Break	Break  Security Challenges in Emergency Technologies 60 minutes	Break				
16:00		Project: Problem Identification 60 minutes	Testing & Refining 60 minutes	Solving Problems with Programming 60 minutes				16:00		Developing Autonomous Systems 60 minutes		Presentation Practice 60 minutes				
17:00	Welcome Talk Parents & Students		Break Project: Solution Design & Early Implementation 60 minutes	Break Core Navigation Feature Development 60 minutes				17:00		Break Solving Current & Future Challenges with Robotics & AI 60 minutes	Break Innovations in Robotics & Al 60 minutes	Presentations 60 minutes		Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk		Study Support		Shaping Your Future Seminar Series	Friday Night Party	Tournament ty Evening	IES	LES .	Debate Society	Debate Society		Debate Society Grand Final	Graduation Party		
	Welcome Activities	Walking Tour	Social Activities Arts & Crafts, Sports in the Park	Debate Society  Social Activities Fashion Show, Sports				EVENING ACTIVITIE	Oxford Royale Quiz  Social Activities	Social Activities  Sports		Talent Show  Karaoke				
					Social Activities Yoga, Chess Tournament						Exploration					
	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		